Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2021 19:41 - Глобалистите признаха, че "процедурата с ваксините" е експеримент над човечеството
Автор: 1apostol Категория: Технологии   
Прочетен: 5117 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Все повече доказателства намират версията, че глобалните кланове на сатанистите са измислили „пандемията ковид“ само за да наложат ваксинация на човечеството с експериментални ваксини, чиято основна цел е генетична модификация и намаляване на популацията. Например, съвсем наскоро този факт беше открито признат от изпълнителния директор на Bayer - Стефан Елрих на Световната здравна среща на върха, която се проведе в Берлин от 24 до 26 октомври 2021 г. Най-значимите откъси от неговата реч бяха публикувани от lifesitenews в статия, озаглавена „Изпълнителен директор на Bayer: иРНК ваксинациите се продават като „генна терапия“ и като „ваксини“ с цел спечелване на общественото доверие.

За да не преливаме от пусто в празно, веднага цитирам превода на тази статия: „Президентът на отдела на фармацевтичните препарати в Bayer каза на международните “експерти" по време на глобалната здравна конференция, че ваксинациите с иРНК COVID-19 наистина са“ клетъчна и генна терапия", които се продават като "ваксини", за да допаднат на обществеността. Щефан Елрих, президент на фармацевтичния отдел на Bayer, направи тези коментари на тазгодишната Световна среща на върха по здравеопазване, проведена в Берлин от 24-26 октомври и привлече 6000 души от 120 страни. Елрих каза на своите колеги - международни „експерти“ от академичните среди, политиците и частния сектор, че новите „ваксини“ срещу иРНК COVID са всъщност „клетъчна и генна терапия“, които иначе биха били отхвърлени от обществото, ако не беше „пандемия“ и печеливш маркетинг .

„Ние наистина правим този скок [за да стимулираме иновациите] – ние като компания, Bayer – в клетъчната и генната терапия... в крайна сметка иРНК ваксините са пример за тази клетъчна и генна терапия. Винаги съм искал да казвам: ако направихме анкета на обществеността преди две години - "Бихте ли искали да вземете генна или клетъчна терапия и да я инжектирате в тялото си?" - вероятно ще имаме 95% отказали“, каза Елрих. „Нашият успех през тези 18 месеца [продължителност на пандемията COVID] трябва да ни мотивира да се съсредоточим изцяло върху достъпа, иновациите и сътрудничеството, за да гарантираме здраве за всички, особено когато наред с други неща се случва нова ера в науката - в този контекст мнозина говорят за биореволюция”, продължи бизнесменът.

Според Глобалния институт McKinsey „биореволюцията“ е „комбинация от напредък в биологичната наука и ускоряващият се напредък на изчисленията, автоматизацията и изкуствения интелект, [което] подхранва нова вълна от иновации. Тази биореволюция може да има значително въздействие върху икономиката и живота ни, от здравеопазването и селското стопанство до потребителските стоки, енергия и материали". В допълнение към генната терапия и биологичната "революция", Елрих спомена и ролята, която неговата компания, заедно с други забележителни институции и фигури, играе в насърчаването на контрацепцията в развиващите се страни.

„Трябва също да се съсредоточим върху това, което е социално отговорно извън Европа и да осигурим устойчиви действия там. Миналата година обещахме да осигурим достъп до контрацепция за още стотици милиони жени по света. Инвестирахме 400 милиона долара тази година в нови дълготрайни фабрики за контрацептиви за жени в страни с ниски и средни доходи... Заедно с Бил и Мелинда Гейтс работим много тясно върху инициативите за семейно планиране“, каза Елрих, намеквайки, че един от методите за постигане на "устойчив" свят е намаляването на раждаемостта и последващото намаляване на световното население.

Думите на Елрих отразяват дневния ред на прословутото Голямо рестартиране, радикален социалистически план, разработен от глобалистки елити, които се събират веднъж годишно на Световния икономически форум (WEF) в Давос, Швейцария, който „се стреми да“ натисне бутона за рестартиране върху световната икономика. При обявяването на Голямата инициатива за рестартиране, WEF отбеляза също, че „пандемията“ на COVID-19 ги ​​е поставила в изгодна позиция да се придвижат към своите глобални революционни цели.

„Блокирането заради COVID-19 може постепенно да се облекчи, но притесненията относно социалните и икономически перспективи в света само се увеличават. Има основателна причина за безпокойство: икономическият спад вече е започнал и може да се сблъскаме с най-тежката депресия от 30-те години на миналия век. Но въпреки че такъв резултат е вероятен, той не е неизбежен“, написа основателят на WEF Клаус Шваб през юни 2020 г. Но „една от най-добрите страни на пандемията е, че тя показа колко бързо можем радикално да променим начина си на живот. Кризата почти мигновено принуди бизнеса и частните лица да се откажат от практики, които отдавна се смятат за необходими, от чести пътувания със самолет до работата в офис“, добави икономистът.

„За да постигнат по-добри резултати, светът трябва да действа заедно и бързо, за да обнови всички аспекти на нашето общество и икономика, от образованието до социалните договори и условията на труд. Всяка страна, от Съединените щати до Китай, трябва да участва, както и всяка индустрия, от петрол и газ до технологии, трябва да бъде трансформирана. Накратко, имаме нужда от „голямо рестартиране“ на капитализма“, подчерта Шваб.

И Елрих, и Шваб бяха основните привърженици на широкото използване на нови и експериментални иРНК ваксини срещу COVID. Същите инжекции, които няма да бъдат завършени в клиничните изпитвания до 2023 г., са свързани с милиони травми и десетки хиляди смъртни случаи по целия свят. Изглежда, че в съответствие с целта на Bayer, WEF и Фондация Гейтс за намаляване на раждаемостта, много от забележителните странични ефекти на ваксината COVID-19 също са изиграли роля за намаляването на раждаемостта. Данните на Световната здравна организация (СЗО) съобщават за много случаи на мъртвородени, вагинално кървене, менструални нередности и спонтанни аборти, свързани с инжектирането.

Според бившия вицепрезидент на Pfizer д-р Майкъл Йедън, инжекциите от COVID представляват „сериозен риск за способността ви да забременеете и носите бебе преди термина“ и още по-лошо, според него, „[рисковете от безплодие] са умишлени действия, за които вярвам, че техните извършители лъжат, за да прикрият това и да очернят хората, които се опитват да ви предупредят".

Докато продължава да настоява за контрол на раждаемостта, по-рано този месец Държавният департамент на САЩ обяви дарение от 5 милиона долара от средствата на данъкоплатците за програмата за доставки на Фонда на ООН за населението (UNFPA), друга организация, свързана с Гейтс, която помага на жените в чужбина да получат достъп до контрацептиви и аборт, лекарства, които предизвикват аборт и ръчни вакуумни аспиратори (MVA) за аборт. Целите на ООН за устойчиво развитие имат за цел „да осигурят универсален достъп до сексуално и репродуктивно здраве и репродуктивни права“, което е фразеологията, която обикновено се използва за обозначаване на аборта и контрацепцията.

Завършвайки изявленията си, „глобално мислещият“ Елрих каза на срещата на върха, че глобалната здравна система „не е само за даряване на лекарства или предоставяне на лекарства на по-ниска цена. Той също е на място, за да помогне да се приложи това на практика". „Мисля, че тази пандемия също отвори очите на много хора за иновации, които преди това не бяха възможни“, каза Елрих. „Трябва да се уверим, че знанията, които се създават в нашите университети, в нашите академични среди, са преведени... преди да попаднат в „лъскавите“ хартиени публикации, те се превеждат в патенти“. „В моята визия виждам съвместни усилия на правителството, работещо ръка за ръка с академичните среди и гражданското общество”.

Така че ние прекрасно виждаме, че самите „говорещи глави“ на глобалните кланове на сатанистите дори не крият факта, че „ваксините срещу covid“ са експериментални в рамките на програмата за намаляване на човечеството. В същото време всички тези Елрих, Шваб, Гейтс и други представители на сатанинските кланове на световния „елит“ дори не се смущават от факта, че от използването на тези ваксини хората не само губят репродуктивната си способност, но и умират от много странични ефекти или стават инвалиди. Следователно всички, които се застъпват за универсална и задължителна ваксинация, както и тези, които я налагат на законодателно ниво, са военни престъпници, които нарушават Нюрнбергския кодекс и следователно са обект на международния съд на военния трибунал.

И имам много силно подозрение, че всички най-ревностни привърженици на принудата към ваксинация (включително пропагандистите в медиите) са на „доволство“ на клановете на глобалните сатанисти и получават своята „материална награда“ (под формата на „30 шекела" на Юда) в правопропорционална зависимост от броя на собствените им граждани, участващи в този престъпен експеримент. Ето защо те са престъпници на квадрат и рано или късно ще бъдат застигнати от справедливото възмездие на Висшите сили за всичките им престъпления срещу собствените им народи, както и техните господари, организирали намаляването на човечеството като част от техния сатанински план за установяване на "нов световен ред".

image



image




Гласувай:
14



1. truthful - "Клетъчна и генна терапия...
03.12.2021 21:26
"Клетъчна и генна терапия"? С наличните отрови във ваксините и голямата вреда, която те нанасят и ще нанесат на ваксиниралите се това ИЗОБЩО не е генна и клетъчна терапия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 1apostol
Категория: Технологии
Прочетен: 95475
Постинги: 40
Коментари: 34
Гласове: 644
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031