Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2022 16:04 - Черната жъртва на инжекциите започна, точно както се и очакваше
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 6844 Коментари: 0 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Умират хора – хиляди след хиляди, все „неочаквано“ и всяка седмица от доста време насам. Не от китайския грип. На какво се дължат тези „прекомерни смъртни случаи“? Или excess deaths, както ги наричат, за да не използват термина депопулация, въпреки че става дума именно за това.

Здравните власти във Великобритания се правят, че не знаят причините. А това, че всъщност знаят истината, личи от самото им нежелание да потърсят и да се поразровят надълбоко, защото това би означавало от тях да се очакват отговори. А всъщност проблемът с отчитаната, но бавна (почти скрита) депопулация може би не е проблем за тях. Може и да ги радва, ако знаем, че е устойчива тенденция от 11 седмици, през които хората мрат като мухи с темпове, невиждани през предишни години.

Д-р Джон Кемпбъл от Болтънския университет със специалност бионауки отчете на 6 юли 2022 година:

„Това не е само британски феномен. Това е международен феномен.“
Тирадата му продължава така:

„Какво се случва? Това [с „извънредната смъртност“] е прекалено нарастващо, за да бъде статистически артефакт. Това е истинско последствие [от нещо].“

В медиите, които не са на държавна или корпоративна хранилка, си позволяват да търсят причините за повишената смъртност в… „ковид ваксините“. Статии като тази на Итън Хъф (на която основно се основава и настоящият ми коментар) са склонни да виждат резултат и от „ограничителни мерки“ „заради ковид“. Във всеки случаи УМИРАТ ХОРА, много хора, хиляди „извънредни“ всяка седмица само във Великобритания, а по света са десетки хиляди „неочаквани“ трупове в повече от статистическата норма.

Тези статистически данни се потвърждават от различни застрахователни дружества. Има и уточнение: Масово измиращите са като цяло здрави и трудоспособни хора на възраст между 18-49 години. Не са „разни пенсии“, които са „лесно прежалими“, защото „от години влачат куп болести“ и „вече са си поживели достатъчно“.

Запомнете всичко това
За да имате с какво да шамаросате зомбитата следващия път, когато ви запитат с потресаващото си невежество, облечено в трогателен опит за насмешка:

„Какво стана, нали инжектираните щяхме масово да измираме?“

Ами да, може би вече измират. Масово. И ще става все по-масово, особено след всеки следващ бустер и най-вече след 3-тата година от първото инжектиране, ако се вярва на експерти като д-р Тенпени, д-р Руби и много други.

И наистина само за безнадеждните идиоти (в пълния смисъл на думата) тези тенденции ще си останат все така „неочаквани“ и дори „изненадващи“, защото ако изобщо се търси причината, ще се гледа навсякъде другаде, но не и право в очите (или право в иглата, ако държим на контекста).

Иван Стаменов
24.07.2022 г.

* * *

Послепис: Може би не е излишно да уточня, че нито сега, нито някога съм проповядвал идеята, че основната цел на „ваксините“ е депопулация. Известно ми е, че това е доста популярна „конспиративна теория“. Както се вижда от горния ми коментар, ДОНЯКЪДЕ той е конспиративен факт.

Продължавам да твърдя и да настоявам обаче, изхождайки от антропософския мироглед, че основната цел на генно-модифициращите бъркочи е черна евгеника. Тя цели лишаване на хората от възможност да имат правилни или каквито и да било връзки с Бога и духовния свят. Смятам, че тези, които се подложиха на фармакотерапията с душегубките, в по-голямата си част са именно онези, които така или иначе в различна степен са „закотвени“ и потъващи в крайния материализъм. Те ще понесат и още периодични дози, каквито са си в реда на нещата не при ваксинацията, а именно при генната терапия.

От друга страна, умиращите „изненадващо“ и „прекомерно“ – предполагам – са предимно хора, които не са крайни материалисти. Те не са се подложили съвсем доброволно и по убеждение на манипулацията, ами имат по-фини физически тела (и по-фини духовни тела), затова манипулацията им е подействала душевно непоносимо и физически смъртоносно. Надявам се, че при тях смъртта засега е само на физическото тяло, а на оня свят душите им ще си направят нужните поуки и ще заякнат духовно.

https://www.otizvora.com/2022/07/14911/chernata-zhurtva-na-inzhektsiite-zapochna-tochno-kakto-se-i-ochakvashe/
 



Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 837169
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930